Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Resultaten + Selectie Empty Resultaten + Selectie

Bericht  Admin vr apr 30, 2010 6:24 pm

Águilas CF, seizoen 2010-2011.
De Voorbereiding
Het was voor dit seizoen een vrij korte voorbereiding. Er werden slechts drie oefenwedstrijden gespeeld, en die wedstrijden werden allemaal verloren, en er werd slechts één keer gescoord.
Titelkandidaat is Águilas dus niet, zo vindt ook SkyBet. De voorspelling in de top vijf is dat Ejido en Jaén om het kampioenschap gaan strijden, en Sevilla Atlético, Marbella en Écija promotie afdwingen. Águilas behoort wel tot de kanshebbers voor promotie.
Ook zijn er weer een aantal transfers gedaan, zo benutte trainer Nick Rokers zijn kennis uit Nederland om Fortuna Sittard-verdediger Luc Wulterkens en Feyenoord-amateurspits Ferdi Yilmaz aan te trekken, en wist hij de transfervrije Edu Franco aan zijn selectie toe te voegen. Ook is er van zes spelers afscheid genomen; Pedro Rodrigues keerde terug naar Almería na zijn huurperiode bij Águilas, en de contracten van Laurence Doe, Arturo Igoroin, Rafa Moreno, Rafita Domínguez en José Sánchez-Fortún werden allen niet verlengd.
Ook wisten enkele jeugdige talenten door te breken in zowel het eerste als het jeugdelftal, in Aguilas A zijn dat doelman Juan Vergara, die als derde keeper achter José Tudela en Javi Soto zal dienen, verdediger Sergio Gascón, die op de bank plaats zal nemen, spelmaker Pablo Moreno, die tweede keus zal zijn achter José Reyes, en spits Manuel Guerrero, die vorig seizoen al tweemaal mee mocht doen als invaller, en daarin ook eenmaal scoorde. In het jeugdelftal zijn de tweebenige vleugelverdediger Manuel Calahorro en rechtsbuiten José Piñeiro de grootste talenten. Dit alles maakt dat de selectie, waar eventueel nog Hércules-huurlingen bij kunnen komen, er als volgt uitziet:
Spoiler:

De volgende update zal plaatsvinden na de eerste vijf competitiewedstrijden, die zijn als volgt:
Jaén thuis, Ejido uit, Lorca thuis, Linense uit en Sevilla Atlético thuis. Een lastig begin voor de Blauw-Witten dus.

Bericht  Admin do mei 06, 2010 12:28 pm

Het seizoen is weer begonnen, en voor Águilas op een goede manier. Hoewel er vijf lastige wedstrijden stonden als begin voor de Azulblancos, pakte Águilas daarin toch negen punten. Tweemaal werd er helaas verloren, en driemaal wist de ploeg van Nick Rokers te winnen.
Na een matige voorbereiding begon Águilas het seizoen met een thuiswestrijd tegen Jaén. In de eerste helft werd er door de blauw-witten goed gespeeld, en dat resulteerde dan ook in een 2-1 voorsprong bij rust door goals van Marc Martínez en José Reyes. Na rust echter sloeg de gemakzucht een beetje toe en kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd, ze kregen ook een aantal goede kansen. Trainer Rokers zag dit ook, en besloot Luc Wulterkens in te brengen en de voorsprong te verdedigen. Dat lukte ook, en de eerste driepunter was een feit.
Omdat de wedstrijd uit bij Ejido werd uitgesteld, mocht de ploeg nogmaals thuis aantreden, ditmaal tegen rivaal Lorca. Águilas begon goed aan deze wedstrijd, en stonden na tien minuten al op voorsprong dankzij Marc Martínez. De beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, en Lorca kwam na rust ook goed terug. In de zeventigste minuut leverde dat ook de gelijkmaker op, waarop Rokers besloot Gonzalo Hinojal te laten debuteren. Het bleek een gouden wissel: Na een inworp kreeg Hinojal de bal, hij passeerde een verdediger, en schoot via een tweede Lorca-verdediger de bal in de verre hoek, eindstand 2-1.
Tegen Ejido ging het dan toch mis. In de eerste uitwedstrijd van het seizoen speelde Águilas niet goed, en de thuisploeg had ook vrij weinig moeite met hun bezoekers. José Tudela hield zijn ploeg nog enigszins in de wedstrijd, maar bij rust stond het toch 1-0. de Azulblancos kwamen op de slechtst mogelijke manier terug uit de kleedkamer, doordat na een minuut in de tweede helft de 2-0 viel. Águilas kreeg wat kansjes, waarvan er eentje inging via Marc Martínez, maar aanspraak op een punt maakte het niet, zeker niet toen Ejido vlak voor het einde een strafschop benutte en de eindtand op 3-1 bepaalde.
Later moest Águilas wederom een uitwedstrijd spelen, tegen Linense. In deze wedstrijd was het spelniveau wederom laag, en leek trainer Rokers bij rust blij te zijn met een punt, mede doordat er al een doelpunt van Linense was afgekeurd wegens buitenspel. Vijf minuten voor het einde was het dan toch raak voor Águilas: Jon Zubillaga kreeg een pass, en besloot uit te halen. Zijn schot vloog prachtig in de bovenhoek, en leverde Águilas drie onverdiende punten op.
Wedstrijd vijf was weer thuis, ditmaal tegen directe concurrent Sevilla Atlético. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar vlak voor en vlak na rust bleken de bezoekers over een extra factor te beschikken: Het scorend vermogen van Christian Pouga. De spits maakte twee goals en in een wedstrijd waarin een gelijkspel terecht was geweest, verloor Águilas geflatteerd met 0-2.

Resultaten + Selectie 1273129423-680

Al met al een behoorlijke prestatie aan het begin van dit seizoen. Opvallend is dat geen enkele Águilas-spits tot nu toe wist te scoren. Wel staat de ploeg keurig derde op de ranglijst, die er als volgt uitziet:

Resultaten + Selectie 1273129455-230

De volgende update zal zijn als het voetbaljaar 2010 erop zit, er volgen tot dan thuiswedstrijden tegen Córdoba, Sporting Mahonés, Roquetas, Écija, Lucena en Sangonera en uit speelt Águilas tegen Mérida, Cacereño, Marbella, Caravaca, Racing Portuense, Ceuta en Algeciras.

Admin
Admin

Resultaten + Selectie Empty Re: Resultaten + Selectie

Bericht  Admin vr mei 14, 2010 12:44 pm

Stevenage Borough FC
Nick Rokers is na lange gesprekken geen trainer meer van Águilas CF. De oefenmeester kiest voor een avontuur in Engeland, waar hij Blue Square Premiership-club Stevenage zal gaan coachen. Rokers zelf is blij met de overstap en zegt in Stevenage meer toekomst te zien dan bij zijn vorige werkgever. De selectie van the Boro ziet er als volgt uit:
Keepers: Steve Arnold, Andy Ralph.
Verdedigers: Ronnie Henry, Chris Pendleton, Michael Bostwick, Mark Albrighton, Jon Ashton, Lawrie Wilson, Scott Laird, Eddie Odhiambo, Darren Murphy.
Middenvelders: Peter Vincenti, Stacy Long, Joel Byrom, Lee Boylan, David Brown.
Aanvallers: Yemi Odubade, Mitchell Cole, Chris Beardsley, Tony Garrod.
Verder kan Rokers een beroep doen op amateur Chris Shephard en de volgende jeugdspelers:
Keepers: Colin Elder.
Verdedigers: Danny Evans, Dominic Shelton, Nigel Ormerod.
Middenvelders: Lee Turnbull, Joel Parkin.
Aanvallers: Ken Bailey, Graham Tynan.
De huidige nummer negentien neemt het in de komende maand Oktober op tegen Kidderminster FC (17e, uit), Rushden & Diamonds (8e, thuis), Aldershot Town (1e, uit) en AFC Wimbledon (15e, thuis).

Admin
Admin

Bericht  Admin wo mei 26, 2010 10:42 pm

De eerste maand in Engeland is voor Stevenage Borough-trainer Nick Rokers goed verlopen. Onder zijn leiding heeft Stevenage namelijk geen enkele keer verloren in Oktober. Rokers wist iets naar de Broadhall Way te brengen wat het missende puzzelstukje voor een opmars bleek te zijn: Aanvallend voetbal. Het was ook de maand van aanvallende middenvelder Peter Vincenti, die onmisbaar lijkt in de formatie van Nick Rokers.
Resultaten + Selectie 1274893487-070
De maand Oktober begon voor Rokers en zijn team met een uitwedstrijd tegen Kidderminster Harriers. Deze wedstrijd ging lang gelijk op, maar in de tweede helft wist Kidderminster zich de betere ploeg te maken. In een waar doelpuntenfestijn wist Stevenage er alsnog een puntje uit te slepen, het werd uiteindelijk 3-3 op Aggborough. Daarna werd er alleen nog maar gewonnen. Het begon thuis tegen Rushden, waar Stevenage via Danny Murphy al na vier minuten op voorsprong stond. Rushden kwam nog wel op 1-1, maar de ploeg van Nick Rokers speelde het rustig en geduldig uit en na bijna een uur spelen wist Stevenage de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken via spits Tony Garrod. Ook uit werd er gewonnen, in een moeilijke wedstrijd tegen nummer twee Aldershot Town op The Recreation Ground besloot Rokers een behoudende tactiek te hanteren, en met snelle counters werd er knap met 0-2 gewonnen. Hierna volgde een op papier makkelijke wedstrijd voor kwalificatie voor de FA Cup, thuis tegen Hemel Hampstead. Het spel was er wel, maar de aanvallers stonden niet op scherp en pas vijf minuten voor het einde wist de immer belangrijke Peter Vincenti het net te vinden en de eindstand op 1-0 in het voordeel van Stevenage te bepalen. In de eerste ronde van de FA Cup ontmoet de ploeg van Nick Rokers de hekkensluiter in de League One, Tranmere Rovers.
Ook de laatste wedstrijd van Oktober werd gewonnen, thuis tegen AFC Wimbledon begon Stevenage matig en kwam het ook achter te staan, maar de spelers lieten zien flexibel te zijn en kwamen sterk terug. Het werd uiteindelijk 3-2 voor de thuisploeg, en dat was niet onverdiend.
Resultaten + Selectie 1274893568-140
Waar Stevenage voor de komst van Rokers negentiende stond en leek te moeten vechten tegen degradatie, hebben de tien punten uit vier competitieduels ervoor gezorgd dat het nu twaalfde staat en nog kans maakt op een play-off plaats voor promotie. Daarvoor zal het echter ook in November goed moeten presteren, in de komende maand ontmoet de ploeg van Nick Rokers York City en Gateshead uit, hekkensluiter Hinckley United en Darlington thuis, en sluit het de maand af met een uitwedstrijd tegen Ebbsfleet United. Tussen de wedstrijden tegen York en Gateshead speelt het nog een derde uitwedstrijd, in de FA Cup is dan Tranmere Rovers de tegenstander.

Admin
Admin

Resultaten + Selectie Empty Maandverslag: November 2010

Bericht  Admin za jun 05, 2010 1:23 pm

Ook de voetbalmaand November is weer voorbij, en voor Stevenage Borough zag die er heel wat minder rooskleurig uit dan Oktober. Hoewel Peter Vincenti op 1 November nog wel Speler van de Maand Oktober kreeg uitgereikt, waren de resultaten, in de competitie tenminste, wat teleurstellend te noemen.
Het begon allemaal met een uitwedstrijd bij York City, deze werd ietwat onterecht verloren met 1-0. In de FA Cup-uitwedstrijd tegen Tranmere Rovers kwam de ploeg van Nick Rokers wel met tien man terug van een 2-0 achterstand, en dwong een replay af. Helaas speelde Stevenage met die loodzware wedstrijd in de benen tegen Gateshead, en dat kostte het team een schandelijke 4-0 nederlaag op The Recreation Ground. Tegen hekkensluiter Hinckley United herpakte Stevenage zich, door in eigen huis met 4-1 te winnen, waarna de replay thuis tegen Tranmere op het programma stond. Tranmere, dat tot dat punt slechts acht punten pakte in de League One, had niets in te brengen en met prachtig voetbal speelde Stevenage ze van de mat, waardoor het mocht doorbekeren thuis tegen Stockport County, dat, hoewel de ploeg van Nick Rokers aardig meekwam, met 1-3 toch een maatje te groot bleek.
Resultaten + Selectie 1275721960-640

Door deze resultaten staat Stevenage nu zestiende, het pakte 25 punten uit 19 wedstrijden. De volledige stand is als volgt:
8. Aldershot Town (ALD) 32 Ptn.
9. Hampton & Richmond Borough (HRB) 30 Ptn.
10. Mansfield Town (MAN) 30 Ptn.
11. Darlington (DAR) 29 Ptn.
12. Gateshead FC (GAT) 29 Ptn.
13. Ebbsfleet United (EBB) 29 Ptn.
14. Kidderminster Harriers (KID) 28 Ptn.
24. Hinckley United (HIN) 12 Ptn.

Ook twee familieleden van trainer Nick Rokers hebben de opleiding voltooid: Jongere zus Demi Rokers heeft haar eerste wedstrijd als trainer van Mansfield Town al achter de rug, er werd met 0-1 verloren thuis tegen Barrow. Vader Theo is zijn trainerscarrière begonnen in Italië, daar is hij trainer van Serie C2-club Football Brindisi. Zijn klassement is als volgt:
[code]1. Sporting Lucchese (SLU) 28 Ptn.